stichting Oud-Katholieke Vrouwen in Beweging

Januari | Jaardag te Amsterdam

Dag van Verbondenheid

Op zaterdag 6 april 2019 bent u van harte uitgenodigd voor de Dag van Verbondenheid (voorheen Jaardag) van de stichting Oud-Katholieke Vrouwen in Beweging (OKViB). Op deze dag heten wij u welkom in de parochie van de H.H. Petrus en Paulus aan de Ruysdaelstraat 39 te Amsterdam.

Vanaf 10.00 uur staan de koffie en thee klaar. Om 10.30 uur heten wij u officieel welkom. Daarna geven Sofie Jansen en Herman van Veelen een lezing over hun leven in het Jeannette Noëlhuis in Amsterdam. Dit is een Catholic-Worker gemeenschap van gastvrijheid (voor papierloze vluchtelingen), gebed en geweldloze actie. Daarnaast zullen zij ook hun ervaringen van het Maria Skobtsova huis in Calais, de Catholic-Worker gemeenschap die opgezet is door Oud Katholieke Broeder Johannes Maertens, met ons delen. Tussendoor drinken we nog een kopje koffie of thee.

Rond het middaguur is het tijd voor een korte viering en daarna volgt een heerlijk verzorgde lunch. 

Om 14.00 uur start het tweede deel van de workshop. We gaan op een interactieve manier bezig met de Bergrede, en wat de radicale boodschap van Jezus kan betekenen voor ons dagelijkse doen en laten.

Tevens heeft u vandaag de mogelijkheid om iets over de Amsterdamse parochie en kerkgebouw te horen en te zien.

Voor een uitgebreid advies voor openbaar vervoer kunt u www.9292.nl gebruiken. De kerk ligt nabij metrostation De Pijp. De meest nabijgelegen bus- en tramhalte is Roelof Hartplein.  

De kosten voor deze dag bedragen € 15,- (inclusief lunch). Donateurs van de stichting OKViB krijgen € 2,50 korting en betalen € 12,50 (inclusief lunch).

Aanmelden kan tot 30 maart 2019 bij Margot Kersaan via email secretaris@okvib.okkn.nl of telefoonnummer 06 23597263.  Wilt u ook eventuele dieetwensen doorgeven ?

Het verschuldigde bedrag moet voor die tijd worden overgemaakt op IBAN NL51 TRIO 0379548577 t.n.v. stichting Oud-Katholieke Vrouwen in Beweging onder vermelding van ‘Dag van Verbondenheid 6 april 2019’ en bevestigt de inschrijving. Wij hopen u allen in Amsterdam te mogen begroeten !