NOVA-dag Culemborg

Heiligen NOVA-dag te Culemborg

Op zaterdag 2 februari 2019 bent u van harte uitgenodigd voor de NOVA-dag van de stichting Oud-Katholieke Vrouwen in Beweging (OKViB).

Op deze dag heten wij u vanaf 10.00 uur welkom in de parochie van de H.H. Barbara en Antonius aan de Varkensmarkt 18-20 te Culemborg. De kerk ligt in het centrum van Culemborg.

Vanaf 10.00 uur inloop met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Om 10.30 uur heten wij u officieel welkom en krijgen we een rondleiding door het kerkgebouw. Daarna houdt Marian Geurtsen een lezing over heiligenverhalen en recepten. Zij zal ons vertellen over de mooie dingen die ze gevonden heeft tijdens het schrijven van het boek Zalig Gebakken. U heeft tevens de mogelijkheid om dit boek op de NOVA-dag aan te schaffen.

Om 12.00 uur is het tijd voor een korte viering en daarna volgt een heerlijk verzorgde lunch. U hoeft dus zelf geen lunch mee te brengen !

In de middag volgen we een bakworkshop onder leiding van Marian Geurtsen. Wij zullen Franciscuskoekjes en Vingers van Maria Magdalena gaan maken. Terwijl de koekjes in de oven gebakken worden, staat H. Barbara (de beschermheilige van Culemborg) op ons programma.

Tot slot drinken we samen een kopje thee en genieten we van zelfgebakken koek !

Vanaf het station Culemborg is het ongeveer 15 a 20 minuten lopen. Desgewenst kunt u opgehaald worden van het station.

De kosten voor deze dag bedragen € 15 en donateurs ontvangen € 2,50 korting.

Meer informatie en aanmelden tot 27 januari bij Margot Kersaan via email secretaris@okvib.okkn.nl of telefoon 06 23597263. Geeft u dan gelijk uw eventuele dieetwensen door ?

De betaling van het verschuldigde bedrag moet voor die tijd worden overgemaakt op IBAN NL48 INGB 0000 410824 t.n.v. stichting Oud-Katholieke Vrouwen in Beweging onder vermelding van ‘NOVA-dag Culemborg’ en bevestigt de inschrijving.

We hopen u allen in Culemborg te mogen begroeten !