Dag van Verbondenheid Duurzaamheid

Op zaterdag 11 juni bent u van harte uitgenodigd voor de Dag van Verbondenheid (voorheen: Jaardag). Op deze dag heten wij u welkom in de parochie van de H.H. Gummarus en Pancratius in Enkhuizen.

Vanaf 10.30 uur staat koffie met gebak voor u klaar aan de Breedstraat 84 in het centrum van Enkhuizen. Om 11 uur heten wij u officieel welkom. De dag staat in het teken van het thema Duurzaamheid. In de ochtend houdt Pauline Versteegh, CEO van stichting Het kan wel, een lezing. Pauline heeft stichting Het kan wel opgericht vanuit haar persoonlijk verantwoordelijk voelen voor de regeneratie van de natuurlijke ecosystemen, de economie en de samenleving. De missie van de stichting is om in samenwerking met minimaal 1 procent van de burgers en de bedrijven het verschil te maken.

Na de lezing van Pauline krijgen we een rondleiding door de kerk met aansluitend een korte viering en een heerlijk verzorgde lunch. 

In de middag bezoeken we het museum Sow to Grow. Een gids van dit interactieve museum zal ons inzicht geven in de veredeling van gewassen en de bijdrage daarvan aan de wereldvoedselvoorziening en het welzijn van de mensheid.

We sluiten de dag af met een kopje koffie of thee in de kerk.

De kosten voor deze dag bedragen € 25 en donateurs ontvangen € 2,50 korting. Aanmelden kan tot 5 juni a.s. bij Monique Bergers via email voorzitter@okvib.okkn.nl  
De betaling van het verschuldigde bedrag moet voor die tijd worden overgemaakt op IBAN NL51 TRIO 0379 5485 77 t.n.v. stichting Oud-Katholieke Vrouwen in Beweging onder vermelding van ‘Dag van Verbondenheid 2022’ en bevestigt de inschrijving.
Mocht het bedrag bezwaarlijk voor u zijn, dan kunt u een beroep doen op ons STOK-ViB (voorheen: Steunfonds) via een verzoek aan onze penningmeester.


Wilt u ook eventuele dieetwensen doorgeven ? Als u een Museumkaart heeft, neemt u die dan mee ?

Enkhuizen is ook te bereiken per trein en zowel de kerk van de H.H. Gummarus en Pancratius als museum Sow to Grow liggen op loopafstand van het NS station.