Webmasterdag

Terwijl de zon buiten uitbundig scheen, kregen Helen Boer, webmaster van de Bond, en Monique Wekker-Bergers, secretaris van de Bond, het op zaterdagochtend 2 april jl. stevig te verduren in De Akker in Hilversum: dynamische objecten vormden het hoofdbestanddeel van de lessen van Dio van Maaren. Dynamische objecten vormen o.a. filmpjes, fotopresentaties, maar ook uitklapbare agenda's etc.
Er is weer een hele nieuwe wereld voor ons open gegaan, de resultaten zullen in de komende maanden wel zichtbaar voor u worden !

Zoals reeds vorig jaar vermeld, berichten wij graag uw verslagen over bijeenkomsten, interessante evenementen en oproepjes op deze website. Want iedere week, zondag en werkdag gebeurt er wel iets !
Om de website zo fris, actueel en interessant mogelijk te houden hebben wij daarom uw hulp nodig. Heeft u een idee/bericht/verslag/mededeling of iets anders wat u graag op de website terug zou willen zien ? Meld dit dan ! Uw ideeën en input zijn bijzonder welkom en zelfs nodig !

U kunt te allen tijde uw idee en/of artikel toesturen naar de secretaris van de Bond, Monique Wekker-Bergers, email md.wekker.bergers@live.nl