Jaardag te Egmond aan Zee

Iedereen is op zaterdag 8 juli van harte welkom op de 3e verjaardag van onze stichting*. In het bijzonder donateurs, maar ook ouders die hun kinderen naar de Jongerendag van het bisdom Haarlem brengen en alle anderen die onze stichting een warm hart toedragen.

Vanaf 10.00 uur staan de koffie en thee klaar in het Verenigingsgebouw in Egmond aan Zee (Julianastraat 5, 1931 CA Egmond aan Zee) .

Om 10.30 uur openen we de dag met een officieel welkom, waarna pastoor Koenraad Ouwens ons meeneemt in “wat waarheid en werkelijkheid is” bij diverse symbolen in onze kerk. Denkt u maar eens aan dat stalletje wat wij altijd voor ons zien in de Kerstnacht!

Tussendoor drinken we nog een kopje koffie of thee.

Om 12.00 uur gaat pastoor Rudolf Scheltinga ons voor in een korte viering, die wordt gevolgd door een heerlijke lunch.

Vanaf 13.30 uur begint het middagprogramma en daarvoor heeft u keuze uit de volgende activiteiten:

- een bezoek aan de vuurtoren (wie wil niet van dat prachtige uitzicht boven genieten?)
- een rondleiding op de expositie "Bouwen op geloof” in het museum in Egmond aan Zee (neemt u wel uw museumjaarkaart mee, anders dient u € 4,- entree te betalen)
- een bezoek aan het Liobaklooster in Egmond-Binnen en de expositie aldaar of
- een workshop (papieren) bloemen maken door mevrouw L. Maas uit Haarlem.

 

Rond 16.00 uur komen we weer bijeen voor een gezamenlijke afsluiting met koffie en thee.

De kosten voor deze dag bedragen € 12,50. Donateurs van de stichting OKViB krijgen € 2,50 korting en betalen € 10.

De kerk is met het openbaar vervoer bereikbaar vanaf station Castricum met bus 164. Of u neemt bus 165 vanaf station Alkmaar. U stapt uit bij bushalte ‘Busstation’ in Egmond aan Zee. Vanaf daar is het nog 1 minuutje lopen. Er is betaalde parkeergelegenheid nabij de kerk.

Aanmelden kan tot 30 juni bij Janneke Lettinga via email penningmeester@okvib.okkn.nl of telefoonnummer 0511 - 432 343, graag met vermelding van uw voorkeur voor het middaggedeelte. Het verschuldigde bedrag moet voor die tijd worden overgemaakt op IBAN NL48 INGB 0000 410824 t.n.v. stichting Oud-Katholieke Vrouwen in Beweging onder vermelding van ‘Jaardag 8 juli 2017’ en bevestigt de inschrijving.

* wist u dat dit jaar de 90e verjaardag van de Bond van Oud-Katholieke Vrouwen - “onze moeder” - zou zijn?