Jaardag te Amersfoort

Iedereen is op zaterdag 16 juni van harte welkom op de 4e verjaardag van onze stichting. In het bijzonder donateurs, maar ook alle anderen die onze stichting een warm hart toedragen.

Vanaf 10.00 uur staan de koffie en thee klaar in de Joriszaal van de parochie van de H. Georgius aan 't Zand 13 te Amersfoort.

Om 10.30 uur openen we de dag met een officieel welkom, waarna ons aller bekende Emile Verhey ons een rondleiding geeft in de kerk en vertelt over de historie. Om 11.00 uur geeft Bernadet van Amstel de creatieve workshop ‘Ontdekkingsreis, wat is belangrijk in je leven ?’ Wij zullen bezig zijn met onze handen en daardoor kan je een spiritualiteit in jezelf aanroepen die anders bedekt blijft ... Tussendoor drinken we nog een kopje koffie of thee.

Om 12.30 uur is er een korte viering, die wordt gevolgd door een heerlijke lunch. Vanaf 14.00 uur maken wij een stadswandeling onder leiding van een gids met een bezoek aan het monumentale Hofje Armen de Poth. Ter afsluiting drinken we nog een kopje koffie of thee.

De kerk is gelegen in de oude historische binnenstad van Amersfoort. De dichtstbijzijnde en betaalbare parkeermogelijkheid is het parkeerterrein bij het station. Vanaf daar loopt u in 20 minuten naar de kerk. Voor een uitgebreid advies voor openbaar vervoer kunt u www.9292.nl gebruiken. De meest nabijgelegen bushalte is bij het Stadhuis aan de Stadsring.

De kosten voor deze dag bedragen € 25,00 en is inclusief lunch. Donateurs van de stichting OKViB krijgen € 5,00 korting en betalen € 20.

Aanmelden kan tot 13 juni bij Margot Kersaan via email secretaris@okvib.okkn.nl of telefoonnummer 06 2359 7263. Het verschuldigde bedrag moet voor die tijd worden overgemaakt op IBAN NL48 INGB 0000 410824 t.n.v. stichting Oud-Katholieke Vrouwen in Beweging onder vermelding van ‘Jaardag 16 juni 2018’ en bevestigt de inschrijving.