Dag van Verbondenheid - Maria Magdalena

Op zaterdag 10 juli bent u van harte uitgenodigd voor de Dag van Verbondenheid (voorheen Jaardag) van de stichting Oud-Katholieke Vrouwen in Beweging (OKViB). Op deze dag heten wij u welkom in het Schoollokaal van de O.R.K.A, aan de Mariahoek te Utrecht.

Vanaf 9.45 uur staan de koffie en thee klaar. Om 10.15 uur heten wij u officieel welkom. Daarna verzorgt Marian Geurtsen (schatgraver, theologe en auteur van het boek Zalig gebakken) een interactieve lezing over Maria Magdalena. Tussendoor drinken we nog een kopje koffie of thee.

Rond het middaguur is het tijd voor het middaggebed en daarna volgt een heerlijk verzorgde lunch. Om 13.00 uur start het middagprogramma. We gaan de film Maria Magdalena bekijken. Deze film vertelt het verhaal van het Nieuwe Testament vanuit Maria Magdalena’s oogpunt gezien. Na de film volgt een nabespreking onder leiding van Marian Geurtsen.

Voor een uitgebreid advies voor openbaar vervoer kunt u www.9292.nl gebruiken. Het schoollokaal ligt in het centrum van Utrecht, op 10 minuten lopen van het station Utrecht Centraal.

De kosten voor deze dag bedragen € 22,50 (inclusief lunch). Donateurs van de stichting OKViB krijgen € 2,50 korting en betalen € 20,00 (inclusief lunch). Aanmelden kan tot 5 juli bij Monique Bergers via email voorzitter@okvib.okkn.nl of telefoonnummer 06 43026977. Wilt u ook eventuele dieetwensen doorgeven ? Deze activiteit gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Het verschuldigde bedrag dient voor 5 juli te worden overgemaakt op IBAN NL51 TRIO 0379 5485 77 t.n.v. stichting Oud-Katholieke Vrouwen in Beweging te Culemborg, onder vermelding van ‘Dag van Verbondenheid 2021’ en bevestigt de inschrijving. Mocht het bedrag bezwaarlijk voor u zijn, dan kunt u een beroep doen op ons STOK-ViB (voorheen: Steunfonds) via een verzoek aan onze penningmeester.

Wij hopen u in Utrecht te mogen begroeten !

NB: Eind juni gaat in het Catharijneconvent te Utrecht een tentoonstelling over Maria Magdalena van start.