19 - 22 april 2010

19 - 22 april 2010

19 - 22 april 2010WAHLWILLER STEEDS OPNIEUW EEN FEEST VAN HERKENNING EN ONTMOETING

 

Dit voorjaar in april genoten we weer met drie├źndertig vrouwen van het mooie plekje in Zuid-Limburg waar we nu al zoveel jaren samenkomen rondom een thema.

Onze deelnemerslijst was overvol maar we ontvingen op het allerlaatste moment nog drie afmeldingen, vanwege ... Lees verder>>

WAHLWILLER STEEDS OPNIEUW EEN FEEST VAN HERKENNING EN ONTMOETING

 

Dit voorjaar in april genoten we weer met drieëndertig vrouwen van het mooie plekje in Zuid-Limburg waar we nu al zoveel jaren samenkomen rondom een thema.

Onze deelnemerslijst was overvol maar we ontvingen op het allerlaatste moment nog drie afmeldingen, vanwege gezondheid, familieomstandigheden en de IJslandse aswolk.

Dat vinden we natuurlijk heel erg jammer, maar we laten ons bovenal leiden door de vreugde dat alle andere deelneemsters opgewekt en op tijd in Maastricht uit de trein stappen. Ook zuster Hildegonde van het Arnold Janssenklooster verblikt en verbloost niet bij deze last minute afzeggingen, zij heet ons zoals gewoonlijk zeer hartelijk welkom.

Zodra alle deelnemers hun kamer hebben gevonden en nadat we even de tijd genomen hebben om tot rust te komen, dan is het er meteen weer, die hele speciale sfeer, een mengsel van hartelijkheid, saamhorigheid en vrolijkheid. Er ontstaat een prettig soort spanning, we vragen ons allemaal af: gaat het deze keer weer lukken om ons te bezinnen en om verdieping in het thema te vinden. En volgens ons is dat ook deze keer weer gelukt. 

In het najaar 2010 gaan we van 27 september tot en met 30 september. Het thema is opnieuw "De wereld in de kerk en de kerk in de wereld". Een aantal namen van deelneemsters voor deze bijeenkomst hebben we al genoteerd.  

Probeer het ook een keer en ga met ons mee! 

Leden van de Bond van Oud-Katholieke Vrouwen betalen 140 euro, niet-leden betalen 150 euro. U kunt zich opgeven door het juiste deelnemersbedrag over te maken naar rekeningnummer 4226455 t.n.v. Commissie Wahlwiller te Aerdenhout. Als de kosten voor u bezwaarlijk zijn dan kan er (onder bepaalde voorwaarden) een beroep gedaan worden op het Steunfonds van de Bond.